Copyright © 2018 SPNDL. All Rights Reserved.

Sint Antoniebreestraat 16

1011 HB  Amsterdam

Coöperatie SPNDL

Ingrid van Rossum 

+31681150563

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

1 // kennismaking

Jij en jouw organisatie zijn uniek. Met een eigen koers, cultuur, propositie en doelgroep. Graag peilen we daarom met jou tijdens een vrijblijvende intake de exacte behoeften en uitdagingen van jouw organisatie.

2 // SPNDL Sparring Sessie

Een logische vervolgstap is, op basis van vastgestelde behoeften, een sparring sessie te organiseren met de voor jou relevante SPNDL-partners om tafel. Tijdens deze 3 uur durende interactieve sessie staan jouw uitdaging(en) en behoeften centraal.

 

Om jou en jouw organisatie beter te leren kennen, bieden we je graag een gratis SPNDL sparring sessie aan. Klik op de button om deze aan te vragen.

3 // creëren lab-omgeving

Als de uitkomsten van de sparring sessie jou geÏnspireerd hebben en er voldoende draagvlak is, kunnen we overgaan tot het maken van een projectplan en begroting voor het creëren van een lab-omgeving binnen jouw organisatie. Binnen deze omgeving, en altijd in samenwerking met jou en jouw medewerkers, gaan we experimenteren, testen en stapsgewijs leren en implementeren met elkaar. Dat doen we volgens de ‘lean’-methode. Zo testen en verbeteren we oplossingen met de voor jou relevante markt. Van inspiratie naar aan de slag-sessies. Van hoe dan, naar doe dan.

4 // overdracht

Het mooiste moment is uiteraard wanneer we gezamenlijk de nieuwe oplossing met succes geïmplementeerd hebben en deze onderdeel is geworden van jouw totale organisatie en waardepropositie. Hiermee is, na een professionele overdracht, ook onze SPNDL-missie volbracht: de vertaalslag met jou maken van inspiratie naar een innovatieve dagelijkse praktijk voor jouw ondernemersdoelgroep!