Copyright © 2018 SPNDL. All Rights Reserved.

Sint Antoniebreestraat 16

1011 HB  Amsterdam

Coöperatie SPNDL

Ingrid van Rossum 

+31681150563

  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

SPNDL is een collectief van vernieuwingsgerichte ondernemingen. Met elkaar bewijzen we elke dag weer waar we voor staan: het creëren van innovatie en duurzame impact op het gebied van ondernemen, onderwijs en organiseren. Wij geloven namelijk dat serious business altijd hand in hand gaat met doing good.

Je belt SPNDL als...

 

...jouw doelgroep uit ondernemers bestaat,

...je relevant wilt zijn én blijven voor die doelgroep,

...je zoekt naar wat ondernemers dan echt raakt en nodig hebben,

...je, net als wij, gelooft in verbinding, vertrouwen, lef en groei,

...je, net als wij, ook een betere wereld nastreeft.

Elke ondernemer heeft visie, vaardigheden, kennis en kunde nodig. Wat je als organisatie concreet aan waarde kunt toevoegen voor hen, lees je hieronder.

 

Business acceleratie | GrowthClass laat jouw bedrijf groeien via intensieve acceleratieprogramma’s, waarin je met een groep van ondernemers en corporate deelnemers aan de slag gaat. 

Toegang tot nieuwe generatie | Team Academy is een vernieuwende HBO ondernemersopleiding. In praktische workshops laten deze jonge ondernemers je kennismaken met het ondernemerschap van de toekomst.

Training & Webinars | Boostz stelt ondernemers  in staat hun business te boosten, o.a. door onbeperkt toegang tot wekelijks nieuwe live webinars, events en verbinding met andere ondernemers en experts.

Interactieve workshops Facilitating Company helpt je middels interactieve workshops en evenementen de synergiekracht in jouw organisatie te mobiliseren.

Innovatieve business concepten Fuenta is een collectief van ervaren vernieuwers dat met jou en jouw organisatie meedenkt én doet als het gaat om implementatie van nieuwe concepten en proposities.

Om jouw vraagstukken te helpen oplossen, matchen we je bovendien met plezier met relevante anderen in onze netwerken!

Relevante matching & locaties | S2M matcht o.a. ondernemers met voor hen relevante mensen, events, vragen en content uit het S2M-ecosysteem en biedt inspirerende ontmoet-, werk- en vergaderplekken.